Suomen Kirjailijaliitto 120 vuotta -juhlakiertue: Miten kirjani ovat syntyneet

Suomen Kirjailijaliitto täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Toteutamme juhlavuonnamme  Suomen Kirjailijaliitto 120 vuotta –juhlakiertueen viidellä paikkakunnalla teemalla iq option 2017 Miten kirjani ovat syntyneet. Mistä kirjailijat saavat ideat teoksiinsa? Miten teokset löytävät muotonsa ja rakentuvat? Millaista on kirjailijan konkreettinen työ? Kiertueen jokaisessa illassa kolme kirjailijaa raottaa luovan työnsä prosesseja.

Kiertue lähtee Turusta: pääkirjaston Studiossa keskiviikkona 8.3.2017 klo 18–20 haastateltavina ovat kirjailijat trading binary options with price action Mikko Kalajoki, Niina Repo ja Matti Rönkä. Kiertueen muut paikkakunnat ovat Tampere 13.3., Jyväskylä 22.3., Kuopio 28.3. ja Oulu 5.4. –  katso alempaa kiertueen paikkakuntakohtainen ohjelma. Tervetuloa  – vapaa pääsy!

Aikataulu ja ohjelma

binary options brokers ranking Turku, keskiviikko 8.3. Pääkirjaston Studio klo 18–20
Kirjailijavieraina Mikko Kalajoki, Niina Repo ja Matti Rönkä
Turun kiertueilta Facebookissa

http://scottcavender.com/?enbinary=is-binary-options-trading-halal&9de=f2 is binary options trading halal Tampere, maanantai 13.3. Pääkirjasto Metson Lehmus-sali klo 18–20
Kirjailijavieraina Reidar Palmgren, Riikka Pulkkinen ja Juha Siro
Tampereen kiertueilta Facebookissa

binary options explained Jyväskylä, keskiviikko 22.3. Pääkirjaston Minnansali klo 18–20
Kirjailijavieraina Katri Alatalo, Pirjo Hassinen ja Riku Korhonen
Jyväskylän kiertueilta Facebookissa

http://barracadefuegos.com.uy/?newenbinary=Egypt-IQ-option Egypt IQ option Kuopio, tiistai 28.3. VB-valokuvakeskus klo 18–20
Kirjailijavieraina Jyrki Heikkinen, Virpi Hämeen-Anttila ja Tatu Kokko
Kuopion kiertueilta Facebookissa

Oulu, keskiviikko 5.4. Pääkirjaston Pakkalan sali klo 18–20
Kirjailijavieraina Juha Itkonen, Katri Rauanjoki ja Pauliina Vanhatalo
Oulun kiertueilta Facebookissa

Lisätietoa kiertueesta ja muusta Kirjailijaliiton juhlavuoden ohjelmasta.